Medewerker Slagerij

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Slagerij
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Medewerker slagerij Volwassenenonderwijs leert men de slager in zijn activiteiten helpen en ondersteunen teneinde producten klaar te maken om deze in een consumptiecircuit te brengen onder de vormen van vlees, vleesbereidingen, vleesproducten of bereide gerechten.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Medewerker Slagerij

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
05.02.2024 10.06.2024 maandag avond 1070 Anderlecht 80
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Officiële naam: Bereiding vleesproducten (charcuterie)
12.09.2023 19.01.2024 dinsdag, woensdag, donderdag namiddag 1070 Anderlecht 80
Panklaar maken vers vlees
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
07.02.2024 12.06.2024 woensdag avond 1070 Anderlecht 80
Panklaar maken vers vlees
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
05.02.2024 10.06.2024 maandag avond 1070 Anderlecht 80
Panklaar maken vers vlees
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
12.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 1070 Anderlecht 80
Panklaar maken vers vlees
Officiële naam: Panklaar maken vers vlees
12.09.2023 19.01.2024 dinsdag, woensdag, donderdag voormiddag 1070 Anderlecht 80