Uitbener-Uitsnijder

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Uitbener-Uitsnijder Volwassenenonderwijs leert men

karkassen versnijden, uitbenen, bewerken en opdelen volgens de geldende regels van voedselveiligheid en hygiëne teneinde ze verder te verwerken en bewerken.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Uitbener-Uitsnijder

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Slagerij - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
Officiële naam: Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
06.02.2025 28.06.2025 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Karkassen uitsnijden en versnijden
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
05.09.2024 31.01.2025 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Slagerij - Karkassen uitsnijden en versnijden
Officiële naam: Karkassen uitsnijden en versnijden
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80