Kok
              
                
                  Opleiding
                
              
                              
                  
          •
- 
    Provincie Vlaams-Brabant
 
Inhoud van de opleiding
      In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.
Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
                            Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
- Onderwijstaal
 - Nederlands
 - Studiebewijs
 - Certificaat
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden