Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 18.01.2024 donderdag voormiddag, namiddag 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 18.01.2024 donderdag voormiddag 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8200 Brugge 40
Wereldkeuken
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 8200 Brugge 40