Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten - Semester 2
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
31.01.2024 19.06.2024 woensdag avond 8000 Brugge 40
Hulpkok (duaal leren)
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
16.09.2024 31.03.2025 maandag voormiddag 8000 Brugge 80
Hulpkok (duaal leren)
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
16.09.2024 31.03.2025 maandag voormiddag 8000 Brugge 80
Hulpkok (duaal leren)
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
16.09.2024 31.03.2025 maandag voormiddag 8000 Brugge 40
Kok in 1 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
02.09.2024 20.06.2025 dinsdag voormiddag 8000 Brugge 80
Kok in 1 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
02.09.2024 20.06.2025 dinsdag voormiddag 8000 Brugge 80
Kok in 1 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
02.09.2024 20.06.2025 dinsdag voormiddag 8000 Brugge 40
kok in 2 jaar - bistrogerechten vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
04.12.2023 20.06.2024 maandag voormiddag 8000 Brugge 80
kok in 2 jaar - initiatie ontvangst en bediening van gasten
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
04.12.2023 20.06.2024 woensdag voormiddag 8000 Brugge 80
Kok in 2 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
09.09.2024 20.06.2025 maandag avond 8000 Brugge 80
Kok in 2 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
09.09.2024 20.06.2025 maandag avond 8000 Brugge 80
Kok in 2 jaar i.s.m. Spermalie Brugge
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 20.06.2025 maandag avond 8000 Brugge 40
Van grond tot mond
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
11.09.2023 17.06.2024 maandag namiddag 8000 Brugge 40
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistronagerechten
14.09.2023 20.06.2024 donderdag namiddag 8000 Brugge 80
Vlees-en nagerechten B
Officiële naam: Bistronagerechten
12.09.2023 11.06.2024 dinsdag avond 8200 Brugge 80