Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
A_Aalst_LB_Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
04.09.2025 22.01.2026 donderdag avond 9300 Aalst 80
A_Aalst_LB_Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
29.01.2025 18.06.2025 woensdag avond 9300 Aalst 80
A_Aalst_LB_Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 9300 Aalst 80
A_Aalst_LB_Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 9300 Aalst 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
04.09.2024 22.01.2025 woensdag avond 9300 Aalst 80
Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
05.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 9300 Aalst 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
05.09.2024 23.01.2025 donderdag avond 9300 Aalst 80