Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vlees, wild en gevogelte Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vlees, wild, gevogelte; vlees, wild en gevogelte staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vlees, wild en gevogelte

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met groenten en kruiden Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
17.03.2025 27.06.2025 maandag, dinsdag namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met groenten en kruiden Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
04.11.2024 16.02.2025 maandag, dinsdag namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met vis Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
17.03.2025 27.06.2025 maandag, dinsdag voormiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met vis Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
04.11.2024 16.02.2025 maandag, dinsdag voormiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met vlees en gevogelte Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
19.03.2025 27.06.2025 woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistrogerechten met vlees en gevogelte Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
06.11.2024 16.02.2025 woensdag, vrijdag voormiddag, namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistronagerechten Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistronagerechten
19.03.2025 27.06.2025 woensdag, vrijdag namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Bistronagerechten Verlengd VDAB
Officiële naam: Bistronagerechten
06.11.2024 16.02.2025 woensdag, donderdag, vrijdag namiddag 9300 Aalst 120
A_Aalst_LB_Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Verlengd VDAB
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
20.01.2025 11.03.2025 maandag, dinsdag namiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_Eenvoudige nagerechten Verlengd VDAB
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
24.01.2025 14.03.2025 woensdag, donderdag, vrijdag namiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_Eenvoudige visgerechten Verlengd
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
09.09.2024 22.10.2024 maandag, dinsdag voormiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_Eenvoudige visgerechten Verlengd VDAB
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
20.01.2025 11.03.2025 maandag, dinsdag voormiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten Verlengd VDAB
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
22.01.2025 21.03.2025 woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_VDAB_Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden Verlengd
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
09.09.2024 22.10.2024 maandag, dinsdag namiddag 9300 Aalst 60
A_Aalst_LB_VDAB_Eenvoudige nagerechten Verlengd
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
13.09.2024 25.10.2024 woensdag, donderdag, vrijdag namiddag 9300 Aalst 60