Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
PCVO Limburg
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Limburg

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men

te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
JR1b - Koken: Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.09.2024 23.01.2025 donderdag voormiddag 3630 Maasmechelen 40
JR1b - Koken: Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
03.09.2024 21.01.2025 dinsdag avond 3630 Maasmechelen 40
ZomerBBQ 1x/14dagen
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
13.09.2023 19.06.2024 woensdag namiddag 3630 Maasmechelen 40