Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO HIK
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Gastronomisch koken 1
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 06.06.2024 donderdag avond 2440 Geel 40
Gastronomisch koken 2
Officiële naam: Bistronagerechten
05.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 2440 Geel 80
Gastronomisch koken 2
Officiële naam: Bistronagerechten
04.09.2023 03.06.2024 maandag avond 2440 Geel 80
Gastronomisch koken 3
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
05.09.2023 04.06.2024 dinsdag avond 2440 Geel 80