JR3a Koken: Bistrogerechten met vis
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bistrogerechten met vis
Praktische informatie
- Periode
- 06.09.2023 - 24.01.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 180
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vis
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Europaplein 36
3630 Maasmechelen
        
3630 Maasmechelen