Specialiteiten zachte luxe, taarten en gerezen bladerdeeg
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Specialiteiten gerezen bladerdeeg
 
Praktische informatie
- Periode
 - 23.01.2024 - 04.06.2024
 - Lesdag
 - dinsdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 4
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Specialiteiten gerezen bladerdeeg
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist specialiteiten gerezen bladerdeeg bereiden, verwerken, bakken,
afwerken en bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Lange Violettestraat 10
9000 Gent
        
9000 Gent