BAKKER: Meesterlijk banketgebak (Vet- en kookdegen)
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Vet- en kookdegen
Praktische informatie
- Periode
- 07.09.2023 - 25.01.2024
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Vet- en kookdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau vet- en 
 kookdegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en verpakken, rekening
 houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Bakkerij
 Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Boomgaardstraat 60
2300 Turnhout
        
2300 Turnhout