Deel 2: Franse wijnen
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Kennis en degustatie Franse wijnen
Praktische informatie
- Periode
- 06.09.2023 - 12.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Kennis en degustatie Franse wijnen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist de Franse wijnstreken kennen, hun types druivensoorten en wijnen. De cursist leert ook de Franse wijnen te proeven en beoordelen volgens zintuiglijke analyse, alsook de wijnen op temperatuur brengen (op de juiste wijze en met het gepaste ritueel). 
 De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
 Volgende generieke competentie zal in deze module geïntegreerd aan bod komen:
 - 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Groendreef 31
9160 Lokeren
        
9160 Lokeren