Specialiteiten broden en harde luxe
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Specialiteiten broden en harde luxe
 
Praktische informatie
- Periode
 - 11.09.2023 - 15.01.2024
 - Lesdag
 - maandag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Afstandsonderwijs mogelijk
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 108
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Specialiteiten broden en harde luxe
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist specialiteiten broden en harde luxe bereiden, verwerken, bakken,
afwerken, bewaren en verpakken. Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad
van autonomie en verantwoordelijkheid waarmee een bakker moet kunnen functioneren.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
        
1070 Anderlecht