Bier - Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2023 - 31.01.2024
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 175
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist een bierkaart uitwerken met oog voor de combinatie van bier en gerechten, bieren bestellen, ontvangen en controleren. Ook leert men de bierkelder organiseren, opvolgen en beheren. 
 De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
 Volgende generieke competenties zullen in deze module geïntegreerd aan bod komen:
 - 2. Werkt kostenbewust met oof voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
 - 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen