Bakken voor Gevorderden - Banketgebak, Desserts en Specialiteiten
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Nagerechten
Praktische informatie
- Periode
- 21.09.2023 - 13.06.2024
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 184
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Nagerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- Deze module omvat het aanleren van nagerechten. 
 De nadruk ligt op:
 het uitvoeren van basisbereidingen voor hoteldesserts en banketgebak
 het toepassen van decoratietechnieken en dresseertechnieken.
 In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
        
3550 Heusden-Zolder