Vleesgerechten- hotelbedrijf
Cursus
•
Afgelopen
- Vleesgerechten
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2023 - 09.11.2023
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Vleesgerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat de uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten
met vlees die gangbaar zijn in een restaurant.
De nadruk ligt op:
-het zelfstandig leren werken
-het uitvoeren van bereidingen met vlees, gevogelte en wild
-het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vlees, gevogelte en wild
-het bereiden van soepen op basis van vlees, gevogelte en wild.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
8670 Koksijde