Bakkerij -Verkoop van (banket)bakkerijproducten

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Suiker- en marsepeinbewerker (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 15
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren
en verpakken, de klanten informeren en de producten verkopen. Onder “bakkerij- en aanverwante
producten” wordt hier verstaan: producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-,
marsepein- en ijsproducten.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781