Suiker- en marsepeinbewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden
Locaties
Provincie Antwerpen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Suiker- en marsepeinbewerker Volwassenenonderwijs leert men

suiker- en marsepeinproducten bereiden teneinde deze te verwerken, te verpakken en te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Suiker- en marsepeinbewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bakkerij -Verkoop van (banket)bakkerijproducten
Officiële naam: Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40
Marsepein
Officiële naam: Marsepein
02.09.2025 31.01.2026 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Marsepein
Officiële naam: Marsepein
05.02.2025 28.06.2025 woensdag avond 2018 Antwerpen 80
Marsepein
Officiële naam: Marsepein
07.09.2023 31.01.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
Officiële naam: Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
06.02.2024 28.06.2024 dinsdag avond 2018 Antwerpen 80
Suikerwerk
Officiële naam: Suikerwerk
03.02.2025 28.06.2025 maandag avond 2018 Antwerpen 80
Suikerwerk
Officiële naam: Suikerwerk
08.02.2024 28.06.2024 donderdag avond 2018 Antwerpen 80
Verkoop van (banket)bakkerijproducten
Officiële naam: Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
04.09.2023 31.01.2024 maandag avond 2018 Antwerpen 40