Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men

gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
27.01.2025 16.06.2025 maandag namiddag 8400 Oostende 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
27.01.2025 16.06.2025 maandag avond 8400 Oostende 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
12.09.2024 16.01.2025 donderdag namiddag 8400 Oostende 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
24.01.2024 05.06.2024 woensdag avond 8400 Oostende 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
07.09.2023 18.01.2024 donderdag avond 8400 Oostende 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
06.09.2023 17.01.2024 woensdag namiddag 8400 Oostende 80
Gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Gerezen bladerdeeg
30.01.2025 19.06.2025 donderdag avond 8400 Oostende 80
Taarten op basis van gistdegen
Officiële naam: Taarten op basis van gistdegen
09.09.2024 20.01.2025 maandag avond 8400 Oostende 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
30.01.2025 19.06.2025 donderdag namiddag 8400 Oostende 80
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
29.01.2025 11.06.2025 woensdag namiddag 8400 Oostende 80