Eenvoudige chocoladeproducten
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Eenvoudige chocoladeproducten
Praktische informatie
- Periode
- 11.09.2025 - 15.01.2026
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 34
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige chocoladeproducten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module verwerft de cursist technieken chocoladebewerking om eenvoudige 
 chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade
 geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken,
 rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Bakkerij
 Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Lange Violettestraat 10
9000 Gent
        
9000 Gent