Hulpkok: gerechten met vlees en gevogelte

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Onderwijsinstelling
CVO LBC
Website
Cursuspagina

Praktische informatie

Periode
03.02.2026 - 09.06.2026
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Extra studiekosten
€ 115
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Jodenstraat 7
2800 Mechelen

51.0323, 4.4823403