Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Cursus
Gepland
Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Praktische informatie

Periode
02.09.2025 - 20.01.2026
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Extra studiekosten
€ 205

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie
Opleidingsprofiel
Omschrijving

à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten. Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden