Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Cursus
Gestart
Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte

Praktische informatie

Periode
05.09.2025 - 23.01.2026
Lesdag
vrijdag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
Extra studiekosten
€ 0

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden