Broden en harde luxe
Cursus
Gestart
- Broden en harde luxe
Praktische informatie
- Periode
- 03.09.2025 - 21.01.2026
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 158
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Broden en harde luxe
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau gewone
broden en harde luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en
verpakken, rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden