Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
12.03.2024 14.05.2024 dinsdag, donderdag, vrijdag voormiddag 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.02.2024 18.06.2024 dinsdag avond 1070 Anderlecht 80
Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
12.03.2024 14.05.2024 dinsdag, donderdag, vrijdag namiddag 1070 Anderlecht 80