Hulpkok - duaal
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gepland
              
                      - Bistrogerechten met vis
Praktische informatie
- Periode
- 18.11.2025 - 13.03.2026
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Ja
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 66
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vis
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Snaggaardstraat 13
8000 Brugge
        
8000 Brugge