Banketspecialiteiten
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gepland
              
                      - Banketspecialiteiten
Praktische informatie
- Periode
- 26.01.2026 - 08.06.2026
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 9
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Banketspecialiteiten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en 
 verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker banketspecialiteiten bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt
 en bewaart en verpakt.
 De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
 competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
 nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd.
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Bakkerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Lange Violettestraat 10
9000 Gent
        
9000 Gent