Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis - eerste jaar
Cursus
•
Gepland
- Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Praktische informatie
- Periode
- 02.09.2025 - 30.06.2026
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 150
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men vis te controleren bij ontvangst (kwaliteit, kwantiteit, traceerbaarheid ...), de juiste acties te ondernemen bij non-conformiteit, vis panklaar maken en op een correcte manier stockeren.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen