Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis - eerste jaar

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bereider van visproducten (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
02.09.2025 - 30.06.2026
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 150
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vis te controleren bij ontvangst (kwaliteit, kwantiteit, traceerbaarheid ...), de juiste acties te ondernemen bij non-conformiteit, vis panklaar maken en op een correcte manier stockeren.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781