Puur koken
Cursus
•
Gepland
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Praktische informatie
- Periode
- 15.09.2025 - 18.06.2026
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Extra studiekosten
- € 320
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten groenten, fruit en kruiden. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Nieuwstraat 5
8000 Brugge
8000 Brugge