Eenvoudige chocoladeproducten
Cursus
•
Gepland
- Eenvoudige chocoladeproducten
Praktische informatie
- Periode
- 03.09.2025 - 07.01.2026
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Afstandsonderwijs mogelijk
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 25
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige chocoladeproducten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module verwerft de cursist technieken chocoladebewerking om eenvoudige
chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade
geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken,
rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Beekstraat 113B
8500 Kortrijk
8500 Kortrijk