Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Onderwijsinstelling
CVO Qrios
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Qrios)

Praktische informatie

Periode
09.09.2025 - 20.01.2026
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 195
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten vis, schaal- en schelpdieren centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (vis, schaal- en schelpdieren). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Dekenstraat 3
3000 Leuven

50.87456, 4.70817