Vleesgerechten- eenjarige opleiding - Brugge

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Vleesgerechten
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotelbedrijf (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
03.02.2025 - 04.04.2025
Lesdag
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Vleesgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat de uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten
met vlees die gangbaar zijn in een restaurant.
De nadruk ligt op:
-het zelfstandig leren werken
-het uitvoeren van bereidingen met vlees, gevogelte en wild
-het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vlees, gevogelte en wild
-het bereiden van soepen op basis van vlees, gevogelte en wild.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Snaggaardstraat 13
8000 Brugge

51.21612, 3.23098