Streekgerechten - eenjarige opleiding - Brugge
Cursus
•
Gestart
- Streekgerechten
Praktische informatie
- Periode
- 21.04.2025 - 16.05.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Streekgerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat de uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten
met streekgerechten die gangbaar zijn in een restaurant.
De nadruk ligt op:
-het zelfstandig leren werken
-het uitvoeren van bereidingen met binnen- en buitenlandse streekgerechten
-het uitvoeren van bereidingen met binnen- en buitenlandse streekproducten.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Snaggaardstraat 13
8000 Brugge
8000 Brugge