Algemene wijnkennis - hotelbedrijf
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Algemene wijnkennis
 
Praktische informatie
- Periode
 - 28.01.2025 - 16.06.2025
 - Lesdag
 - maandag, dinsdag
 - Lesmoment
 - namiddag
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Algemene wijnkennis
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 Deze module omvat het leren serveren van, aanbevelen van en toelichting geven over wijn.
De nadruk ligt op:
-de reglementering en algemene wetgeving van wijn
-het verklaren van het productieproces van wijnen
-het bewaren van wijn
-basistechnieken van het degusteren en beoordelen van wijn
-het serveren van wijn
-beschrijven van de verschillende flessen, de soorten kurken en de soort glazen.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
        
8670 Koksijde