Trendy en alternatieve bereidingen met vlees, wild en gevogelte

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
03.02.2025 - 28.06.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Afstandsonderwijs mogelijk
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 245
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781