Slagerij - Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie vervolg)
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
 
Praktische informatie
- Periode
 - 04.02.2025 - 28.06.2025
 - Lesdag
 - dinsdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 45
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bereiding halffabricaten en specialiteiten vleesproducten (charcuterie)
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert men halffabricaten en specialiteiten van vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen, frituursnacks, vleesproducten in glas of blik, …. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, het regelen van het eigen werk, het bepalen van de werkvolgorde met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen