Zaalvoorbereiding en bediening van gasten - hotelbedrijf
Cursus
•
Afgelopen
- Zaalvoorbereiding en bediening van gasten
Praktische informatie
- Periode
- 11.11.2024 - 23.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Zaalvoorbereiding en bediening van gasten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het aanleren van technieken bij het opmaken van bestellingen, het bedienen van
gasten en het voorbereiden van zaalversnijdingen en -bereidingen.
De nadruk ligt op:
-het opnemen van bestellingen
-het bedienen van gasten
-het voorbereiden van zaalversnijdingen en –bereidingen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
8670 Koksijde