Bistro vlees-en visgerechten JB
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
 
Praktische informatie
- Periode
 - 10.09.2024 - 27.05.2025
 - Lesdag
 - dinsdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 285
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
        
3500 Hasselt