Basis keuken - hotelbedrijf
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Basis keuken
 
Praktische informatie
- Periode
 - 06.09.2024 - 08.11.2024
 - Lesdag
 - vrijdag
 - Lesmoment
 - voormiddag
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 1,237
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Basis keuken
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken verkrijgt men een inzicht in het werk in de
keuken.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten en fruit
-het afwegen en klaarzetten van ingrediënten
-een zicht krijgen op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
        
8670 Koksijde