Basis keuken - hotelbedrijf
Cursus
•
Afgelopen
- Basis keuken
Praktische informatie
- Periode
- 06.09.2024 - 08.11.2024
- Lesdag
- vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 1,237
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Basis keuken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Aan de hand van eenvoudige voorbereidingstechnieken verkrijgt men een inzicht in het werk in de
keuken.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten en fruit
-het afwegen en klaarzetten van ingrediënten
-een zicht krijgen op de sector met zijn verschillende mogelijkheden.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
8670 Koksijde