Labo fermentatie mousserende en versterkte wijnen
Cursus
•
Gestart
- Labo fermentatie - mousserende en versterkte wijnen
Praktische informatie
- Periode
- 08.02.2025 - 21.06.2025
- Lesdag
- zaterdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 180
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Labo fermentatie - mousserende en versterkte wijnen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist een mousserende wijn en een versterkte wijn maken. Hij leert ook aan de hand van een degustatie de receptuur aanpassen.
- Thema's
- Chemie en farmacie
Voeding en horeca > Alcoholische dranken
Voeding en horeca
Chemie en farmacie > Alcoholische dranken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht