Deel 3: Europese wijnen
Cursus
•
Gestart
- Kennis en degustatie Europese wijnen
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2024 - 11.06.2025
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Kennis en degustatie Europese wijnen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist de Europese wijnstreken kennen (buiten Frankrijk), hun types druivensoorten en wijnen. De cursist leert ook de Europese wijnen (buiten de Franse wijnen) te proeven en beoordelen volgens zintuiglijke analyse, alsook de wijnen op temperatuur brengen (op de juiste wijze en met het gepaste ritueel).
De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
Volgende generieke competentie zal in deze module geïntegreerd aan bod komen:
- 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Groendreef 31
9160 Lokeren
9160 Lokeren