CHEF VIS: Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
Cursus
•
Gestart
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
Praktische informatie
- Periode
- 30.01.2025 - 19.06.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren uit de wereldkeuken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist de producten vis, schaal- en schelpdieren centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de wereldkeuken om recht te doen aan het specifieke product (vis, schaal- en schelpdieren). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Boomgaardstraat 60
2300 Turnhout
2300 Turnhout