Lekker en Gezond - Restaurantgerechten met Vlees, Wild en Gevogelte

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Onderwijsinstelling
CVO De Verdieping
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO De Verdieping)

Praktische informatie

Periode
10.09.2024 - 21.01.2025
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 219
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten vlees, wild en gevogelte centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (vlees, wild of gevogelte). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder

51.03997, 5.32878