Wijn en gastronomie, wijnkaart en –kelder
Cursus
•
Afgelopen
- Wijn en gastronomie, wijnkaart en –kelder
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 21.01.2025
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 238
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Wijn en gastronomie, wijnkaart en –kelder
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist een wijnkaart uitwerken met oog voor de combinatie van wijn en gerechten, wijnen bestellen, ontvangen en controleren. Ook leert men de wijnkelder organiseren, opvolgen en beheren.
De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
Volgende generieke competenties zullen in deze module geïntegreerd aan bod komen:
- 2. Werkt kostenbewust met oog voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
- 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht