Chocoladestukken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Chocoladestukken
 
Praktische informatie
- Periode
 - 21.01.2025 - 10.06.2025
 - Lesdag
 - dinsdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 34
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Chocoladestukken
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist chocoladestukken bereiden, verwerken en afwerken. Hij leert tevens
composities maken, bewaren en verpakken. Hij houdt hierbij rekening met de vereisten op het gebied
van netheid en hygiëne.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Lange Violettestraat 10
9000 Gent
        
9000 Gent