Bakker
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 09.09.2024 - 17.01.2025
 - Lesdag
 - maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
 - Lesmoment
 - voormiddag, namiddag
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist de afgewerkte bakkerij- en aanverwante producten uitstallen, bewaren
en verpakken, de klanten informeren en de producten verkopen. Onder “bakkerij- en aanverwante
producten” wordt hier verstaan: producten uit de bakkerij en banketbakkerij, chocolade-, suiker-,
marsepein- en ijsproducten.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
        
1070 Anderlecht