Slager-spekslager
Cursus
•
Afgelopen
- Toonbankpresentatie slagerij
Praktische informatie
- Periode
- 09.09.2024 - 17.01.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Toonbankpresentatie slagerij
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men gerechten, slagerijproducten, (traiteur)schotels versieren en in de toonbank plaatsen, schikken en presenteren, kippen in de grill plaatsen alsook gerechten, slagerijproducten, traiteurschotels verpakken en etiketteren. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
1070 Anderlecht