Dieetmaaltijden en gezonde voeding met desserten, gebak en brood

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie desserten gebak en brood (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 225
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en –brood bereiden. Ook het samenstellen van een aanbod voor de meest gangbare diëten en allergieën, met aandacht voor gezonde voeding en de zoektocht naar volwaardige vervangproducten, komt uitgebreid aan bod.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781