Dieetmaaltijden en gezonde voeding met desserten, gebak en brood
Cursus
•
Afgelopen
- Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2024 - 31.01.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 225
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en -brood
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist gezonde en dieet restaurantdesserten, -gebak en –brood bereiden. Ook het samenstellen van een aanbod voor de meest gangbare diëten en allergieën, met aandacht voor gezonde voeding en de zoektocht naar volwaardige vervangproducten, komt uitgebreid aan bod.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen