Bistrogerechten met groenten en kruiden - traject Hulpkok
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bistrogerechten met groenten en kruiden
Praktische informatie
- Periode
- 02.12.2024 - 10.02.2025
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Ja
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met groenten en kruiden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
        
3550 Heusden-Zolder